Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN COSENSE
In plaats van lange en gecompliceerde teksten, hierbij de algemene voorwaarden in korte en begrijpelijke taal.

Artikel 1 DEFINITIES
We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden.

Artikel 2 ONZE IDENTITEIT
CoSense, Ontwerp en verkoop van duurzame textielproducten; uniek, kleine oplages en duurzaam, om samen de wereld mooier te maken!
We zijn te bereiken op:
Telefoon: 06 – 27 553 606
Mail: info@cosense.nl
Instagram: instagram.com/cosense
Facebook:  facebook.com/cosense
Wij zijn bekend bij de KVK onder nummer 71337474 en ons BTW-nummer is NL101501857B01.

Artikel 3 TOEPASSELIJKHEID
In deze algemene voorwaarden staat in wat wij voor je doen en wat je van ons kunt verwachten bij de aankoop van een product.

Artikel 4 ONS AANBOD
We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Beloofd is beloofd. Staat er een foutje op onze productpagina? Dan mag je ons daar aan houden. Behalve wanneer het foutje duidelijk een blunder is en je dat van te voren had kunnen weten natuurlijk.

Artikel 5 DE OVEREENKOMST
Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail.
Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

Artikel 6 HERROEPINGSRECHT
Ben je niet blij met het product of past het simpelweg niet? Dan mag je het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Er is met veel zorgvuldigheid gewerkt aan de producten, maar als je niet tevreden bent, kijken we graag naar een passende oplossing. Dat kan zijn door een mogelijke aanpassing aan het product of je kunt uiteraard ook je geld terug vragen. We betalen het bedrag binnen 10 werkdagen na retourzending terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Artikel 7 VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD
Tijdens de bedenktijd mag je de kleding uitpakken en passen uiteraard. Wanneer je het product retourneert, zorg dan dat je het netjes opvouwt in originele staat. Is het product zodanig verkreukt of aangetast dat het niet meer in ‘winkelstaat’ is, dan kan het zo zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt.

Artikel 8 KOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING
Er zijn geen verzend- of andere kosten bij een retourzending wanneer je het pakketje terugstuurt, deze kosten nemen wij voor onze rekening.

Artikel 9 VERPLICHTINGEN VAN COSENSE BIJ HERROEPING
Wanneer je binnen 30 dagen na ontvangst een artikel terugstuurt, doen wij dit:
Wanneer we jouw retourzending hebben gecontroleerd, ontvang je per e-mail een bevestiging. Om ons product nog beter te maken, vragen wij in de mail naar de reden waarom je niet tevreden bent. Zodat we dit wellicht in een volgende keer kunnen voorkomen. Bij je keuze om iets terugbetaald te krijgen, betalen we het bedrag binnen 10 werkdagen na retourzending terug op de rekening waarmee de bestelling betaald is.

Artikel 10 UITSLUITING HERROEPINGSRECHT
Geen uitsluitingen.

Artikel 11 DE PRIJS
Zie Artikel 4.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Artikel 12 CONFORMITEIT EN GARANTIE
Zie Artikel 4.
Je hebt uiteraard recht op een goed product! Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op.

Artikel 13 LEVERING EN UITVOERING
We hebben maar beperkte voorraden omdat we bij voorkeur op bestelling produceren (pre-order). Bij pre-order worden de producten op de site in de verkoop gezet voor een bepaalde tijd. Nadat de verkoop is gestopt, ontvang je een bevestiging van de aankoop met een factuur. Pas dan wordt de opdracht voor productie uitgezet bij een naaiatelier. Productietijd is circa 2-4 weken. Daarna sturen wij het pakket zo spoedig mogelijk naar je op.
Uiteraard willen we ook de verzending op een duurzame en verantwoorde wijze naar je toesturen. De producten worden eerst in een transparante zak geplaatst om het product veilig te kunnen versturen. Deze zak is gemaakt van planten, dus composteerbaar, dus kun je bij het GFT voegen.

Voor de verzending kiezen we voor een gerecyclede papieren verzendzak, welke is gemaakt huishoudelijke papierafval, zoals kranten, boeken, dozen en verpakkingen.

Als de bezorging van het product langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoor je dat zo snel mogelijk. Op dat moment kun je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al had betaald, krijg je je betaling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 werkdagen teruggestort.

Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je uiteraard je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

Als een product beschadigd of kwijt raakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.

Artikel 14 BETALING
Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct na ontvangst je bestelling in orde. Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

Artikel 15 KLACHTENREGELING
Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen. Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

Artikel 16 GESCHILLEN
Komen we er echt niet uit? Dan kun je besluiten de zaak binnen twaalf maanden voor te leggen aan de Geschillencommissie. Als je daarvoor kiest, vinden wij dat oprecht jammer. Maar we respecteren je keuze!

Artikel 17 AANVULLENDE OF AFWIJKENDE BEPALINGEN
Dit waren onze algemene voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. In ieder geval bedankt dat je de moeite hebt genomen om de algemene voorwaarden te lezen tot het eind!

CoSense

Inschrijving nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en updates van CoSense en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de allernieuwste producten,
ontwikkelingen of nieuwsberichten en
meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de homepage!