De feestdagen komen eraan!

De dagen worden korter, de Sint is in het land en op de radio zijn de eerste kerstliederen alweer te horen. Tijd om weer na te denken over originele cadeau’s voor dierbaren of een leuk cadeau voor jezelf! Vanaf nu zijn deze producten weer op bestelling verkrijgbaar:
WellnessDress CoWellnessCoat MarjaLegging CoSense
Bij bestelling van 2 items ontvang je een leuk kerstcadeau gratis!

De WellnessDress Co is een nieuw item, vernoemd naar mijzelf, omdat dit een favoriet kledingstuk is die ik gedurende het hele jaar veel draag. Voor op de bank als loungewear, naar de sauna, maar je zou dit ook als pyama kunnen gebruiken. Deze producten zijn vanaf nu op bestelling verkrijgbaar tot 5 december, zodat levering voor de kerst haalbaar is. Deze bestellingen worden gemaakt door statushouders bij een atelier in Ede.

Voor mij is het einde van het jaar een bijzondere periode, omdat ik in deze tijd bepaal welke sociale initiatieven ik wil steunen met de winst van CoSense. Vorig jaar heb ik gezinshuis Knuzz kunnen verrassen met een ‘dagje uit’ voor de Beekse Bergen. Dit jaar kies ik voor het Ronald MacDonald Huis in Arnhem en een sociaal onderneemster uit Twente: De Moppiekussens, deze kussens bieden steun aan kinderen die zelf ernstig ziek zijn. Het geeft mij veel energie dat ik dit kan doen!

Wil je mij helpen om samen meer impact te maken? Deel dit bericht dan met vrienden of familie, zodat meer mensen gaan aanmelden voor de nieuwsbrief en bestellingen plaatsen. Zodat we nog meer opdrachten voor statushouders kunnen creëren en sociale initiatieven kunnen steunen. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Bedankt alvast en hele fijne feestdagen!

Warme groet Corine

Ps. Had je mijn vorige artikel nog gelezen? Vergeten kleding in een overvolle kledingkast. Effect is dat je meer geniet van je eigen kledingkast, geld bespaart en vele complimenten zult ontvangen voor kledingstukken waarvan je niet meer wist dat je ze had!

CoSense

Inschrijving nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en updates van CoSense en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de allernieuwste producten,
ontwikkelingen of nieuwsberichten en
meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de homepage!