Partners

Bij de productie en verpakking werkt CoSense samen met onder andere de volgende (sociale) ondernemingen en leveranciers:

Fraenck

Sinds dit jaar werk ik graag met Fraenck, een sociaal onderneming met een eigen productie-atelier en fysieke winkel in de binnenstad van Arnhem. In hun atelier creeeren ze arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en produceren ze duurzame producten, zo kunnen we samen nog meer impact maken voor een duurzame samenleving.

Driestroom

Studio Klare Taal is een sociaal-maatschappelijke werkplek en biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een plek waar participanten samen komen om te werken, te leren en elkaar te inspireren. Het uiteindelijke doel is toeleiding naar arbeid. Ze werken voornamelijk met natuurlijke, duurzame en gerecyclede materialen.

Mode Met een Missie

Mode Met een Missie wil kwetsbare groepen, door middel van ontwerp, ambachtelijke productie en verkoop van mode en accessoires, laten participeren in de samenleving, door opleiding, stages en leerwerkplekken te bieden. Doel is hoger op de participatieladder te komen, waardoor deelnemers zelfstandig kunnen functioneren.

Studio RYN

Studio RYN is een Nederlands, volwaardig productie-atelier en is ontstaan om de maakindustrie terug te brengen naar Nederland. Studio RYN is een samenwerkingsverband tussen educatie (Rijn IJssel), verschillende culturele en sociale partners en partners uit de mode-industrie. Zij werken samen in het opleiden van excellente kleermakers.

Enschede Textielstad

Enschede Textielstad is een duurzame weverij waarbij aandacht voor mens, milieu en kwaliteit voorop staat. Alle stoffen worden gemaakt van lokale en duurzame grondstoffen voor zowel de mode als interieur. Zij produceren vraaggestuurd, om zo niet bij te dragen aan de afvalproblematiek in de textielsector. 

Fabriek Fris

Bij de confectie makers van Fabriek Fris staat maatschappij, milieu en mens centraal. Ze halen de ambacht en kennis terug naar Nederland. Op deze manier waarborgen ze de kennis en kunde, maar ook verminderen ze de grote afstand en levertijden van de producten. Hun team bestaat uit vele nationaliteiten, die ieder hun eigen specialiteit meebrengen. Fabriek Fris, de confectie makers voor verantwoordt duurzaam produceren van kleding!

Ecological Textiles

Ecological Textiles is een Nederlandse producent voor stoffen, garens en kleurstoffen die op een duurzame manier worden vervaardigd en verwerkt. Er wordt gewerkt met bijna uitsluitend natuurlijke materialen zoals katoen, wol, hennep, linnen en zijde, met als enige uitzondering tencel, een duurzaam gefabriceerde viscose. Ecological Textiles is GOTS gecertificeerd.

Blue Side

ontwikkelt digitale producten die van blijvende waarde zijn voor eindgebruikers, zodat zij op hun beurt weer van blijvende waarde zijn voor een organisatie. Blue Side helpt met het visualiseren van data, het creëren van een online samenwerkingsplatform en met het bouwen van websites en (web)applicaties.

C. Pauli

levert de duurzame stof Nicky Velours, gemaakt van 100% biologische katoen. Geproduceerd in Turkije volgens GOTS voorwaarden. Bij het verbouwen van de katoen, de kleuringen en bewerkingen die de stof heeft ondergaan, wordt het milieu zo min mogelijk belast.

CoSense

Inschrijving nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en updates van CoSense en meld je aan voor de nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de allernieuwste producten,
ontwikkelingen of nieuwsberichten en
meld je aan voor de nieuwsbrief onderaan de homepage!

Immediate Peak.